Monty Python – Întelesul vieţii (The Meaning of Life)

Descriere

Monty Python este un show de comedie foarte popular, care a facut audiente foarte mari la BBC. Filmul este fara indoiala transcrierea cinematografica a celor mai bune momente ale show-ului TV. Intrebari existentiale isi gasesc raspunsul intr-o serie de gaguri ascunse.

Filmul incepe cu o metafora, transformarea unei companii londoneze de asigurari, traditionale si conservatoare, intr-o corabie de pirati.

Cinefilii trebuie atentionati ca acest film poate fi cea mai hilara comedie facuta vreodata, iar cuvintele nu sunt deajuns sa poata descrie in detaliu scenele de umor religios, vulgar si sexual. Sunt si cateva scenete muzicale, purtand semnatura inconfundabila a umorului Python.

Gasca Monty Python trateaza probleme serioase legate de sensul si scopul vietii intr-o serie de sketch-uri despre nastere si moarte, si nu numai atat. In modul lor tipic cu care au castigat inimile a milioane de telespectatori, grupul satiric nu iarta pe nimeni cand e vorba de satira.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!