Familia Robinson (Meet the Robinsons)

Descriere

Adorabile personaje Disney, o adunătură a viitorului care alcătuieşte – până la urmă – cea mai bună familie. O poveste 3D despre orfanul Lewis, geniu inventator, care are de înfruntat tot felul de duşmani. Doi puşti diferiţi, oraşe futuriste, dinozauri, broscoi pe post de "Man in black", ce mai, de toate. Pentru toată familia.

Povestea începe cu Lewis, un băiat genial, îndrăgostit de tot soiul de invenţii şi gadgeturi, care speră mereu că îşi va regăsi familia pe care nu a apucat să o cunoască. Drumul străbătut de Lewis îl va purta într-un loc pe care nici măcar el nu şi l-ar fi putut imagina, un loc unde imposibilul nu mai există: în viitor. Lewis întâlneşte un străin misterios pe nume Wilbur Robinson, porneşte în călătoria în timp a vieţii sale şi urmează să întâlnească o familie care nu seamănă cu nici o alta -clanul Robinson, minunat de amuzant şi de futuristic – care îl va ajuta să descopere o serie de secrete uimitoare despre propriul său potenţial fără limite. Această călătorie incredibilă îl va aduce însă şi în conflict cu un ticălos care compromite însăşi ideea de Rău: Tipul cu Melon, un individ care face totul de mântuială şi care îi răpeşte lui Lewis singura cale de a ajunge acasă.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!