O poveste de Crăciun (A Christmas Carol)

http://disney.go.com/disneypictures/achristmascarol/

http://www.imdb.com/title/tt1067106

Descriere

Vechea poveste a lui Dickens cunoaşte acum şi tehnologia 3D. De data aceasta avarul protagonist, domnul Scrooge este interpretat de Jim Carrey şi tot el va da viaţă ca nimeni altul celor trei fantome care îl vizitează şi avertizează pe erou – Fantoma Crăciunului Trecut, Fantoma Crăciunului Prezent şi Fantoma Crăciunului Viitor. Deoarece regizor este Robert Zemeckis, vă daţi seama deja că efectele speciale sunt la ele acasă.

Considerată a fi una dintre cele mai minunate poveşti de Crăciun spuse vreodată şi savurată în fiecare an de milioane de oameni, de sărbători, "O poveste de Crăciun" a fost iniţial publicată de însuşi Charles Dickens în 1843. Nuvela s-a bucurat imediat de un succes care avea să reziste ani şi ani, devenind o tradiţie de sărbători pentru generaţii întregi. A fost prima poveste scrisă vreodată despre călătoria în timp şi poate cea mai îndrăgită poveste cu fantome din lume.

În esenţă, însă, este o poveste despre izbăvire. "Tuturor ne place o poveste bună, despre transformări", spune Jim Carrey, "în care cineva vede lumina, are o revelaţie şi îşi dă seama ce este cu adevărat important în viaţă. Iar aceasta este una dintre cele mai extraordinare poveşti de acest fel scrise vreodată."

"Performance capture" este o tehnologie specială, care înregistrează digital jocul actorilor, cu camere computerizate care acoperă un câmp vizual complet, de 360 grade. Filmul va fi prezentat în Disney Digital 3D. Tehnologia permite echipei care a realizat filmul să prezinte o lume dickensiană autentică, fără restricţii artistice, transportând publicul într-o epocă şi un loc care până acum nu erau accesibile.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!