Cacealmaua (The Sting)

Descriere

Povestea începe într-un orăşel condus de oficialităţi corupte. Prăpastia dintre americanii foarte bogaţi şi cei foarte săraci nu a fost niciodată mai adâncă. Jocurile de noroc sunt înfloritoare. Brutalităţile şi nu de puţine ori crime, la fel. Luther Coleman şi mai tânărul Johnny Hooker (Robert Redford) se trezesc amestecaţi fără voie în lumea interlopă a gangsterilor din Chicago.

Şeful acestora, Doyle Lonnegan, care controlează bănoasa afacere a jocurilor de noroc, consideră a fost tras pe sfoară şi ordonă uciderea lui Luther, care tocmai se hotărâse să se apuce de treburi cinstite. Johnny pleacă să-l întâlnească pe un prieten al lui Luther, Henry Gondorff (Paul Newman), în Chicago. Şi amândoi sunt doritori de răzbunare.

Ei plănuiesc să-l "cureţe" pe Doyle de o mare sumă de bani, în trenul de New York – Chicago, ştiind bine slăbiciunea gangsterului pentru poker. Dar datoria de 15.000 de dolari li se pare o pedeapsă prea mică, aşa încât îl atrag în pariurile la cursele de cai, unde cifrele astronomice pot suci capul oricui. Va înghiţi momeala Doyle?

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!