Rătăcire

Descriere

Căsătoria Doinei cu Hans, un tânăr din Germania Federală, este o adevărată surpriză pentru familie şi colegi care o ştiau îndrăgostită de Adrian. Gestul nu este total inexplicabil: Doina provine dintr-o familie modestă şi dintotdeauna a visat să aibă o viaţă îndestulată, să călătorească şi să pătrundă în "lumea bună". Ajunsă în Germania, ea realizează că visul e departe de realitate deoarece familia lui Hans este rece şi distantă, statutul de "străină" o apasă, prietenii îi lipsesc şi, în cele din urmă, singurătatea devine de nesuportat.
"Recunoaştem, în acest film şi sobru, luciditatea şi sensibilitatea regizorului afirmate cu prisosinţă în montările sale teatrale şi confirmate de prima creaţie cinematografică un marcat simţ al echilibrului." (Călin Căliman – Contemporanul – 21 aprilie 1978).
"Neadaptarea, tirania dorului de casă, de sinceritatea prieteniilor lăsate acolo, ameninţarea eşuării sunt pistele pe care cineastul îşi poartă eroina cu o evidentă ştiinţă a discursului epic, pe parcursul căruia răsar autentice momente de captare a emoţiei." (Magda Mihăilescu – Informaţia Bucureştiului – 18 aprilie 1978).


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!