Ziua Independenţei (Independence Day)

Descriere

Unul dintre cele mai mari succese de box office din istoria cinematografiei, Ziua Independentei va ului prin imaginile invaziei extraterestre asupra intregii rase umane.
Spectacolul incredibil incepe odata cu aparitia imenselor nave spatiale, insa admiratia se va transforma rapid in teroare, odata cu momentul in care uriasele nave pornesc in distrugerea marilor orase din intreaga lume. Pamantul mai are o singura speranta: supravietuitorii decisi sa riposteze printr-o mare ofensiva impotriva invadatorilor, inainte ca umanitatea sa fie nimicita.

"Amintind de paranoia filmelor cu OZN-uri din anii ’50, aceasta pelicula triumfalista, in care se da o batalie victorioasa impotriva unor extraterestri ce vor sa distruga planeta, merita (re)vazuta azi, dupa ce realitatea i-a jucat fictiunii o tragica farsa. O data pentru a reintari valoarea efectelor speciale neglijent reciclate, a doua oara pentru a aprecia campania disimulata de imunizare la calamitati si atrocitati de tot felul." – Irina Coroiu


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!