WALL-E

http://adisney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/wall-e/

http://www.imdb.com/title/tt0910970

Descriere

Un desen animat marca Disney, plin emoţie şi bune sentimente ca în producţiile lor mai vechi, de acelea de care ne este întotdeauna dor.

Acţiunea are loc în anul 2700. Terra încă există, dar nu mai seamănă absolut deloc cu ceea ce cunoaştem. Sutele de ani de consumism compulsiv a dus planeta albastră în colaps. Acum este o uriaşă groapă de gunoi. Oamenii au plecat de mult timp. Au fost trimişi roboţi de igienizare, aşa cum este şi Wall-E.

Până aici nimic deosebit. Dar pe pământ soseşte o navă cu alţi roboţi, în inspecţie. Iar micul nostru robot ochios şi nevrotic simte pentru prima dată că nu este singur în univers. Căci apare o ea, Eva, ca o zeiţă din visele secrete. De un alb impecabil, strălucitor, cu un braţ puternic care aruncă în aer orice, ea învaţă gesturi, sentimente şi lecţii noi. Căci Wall-E e hotărât să o urmeze până la capătul lumii doar ca să o ţină de mână… Iar oamenii au numai de câştigat datorită acestui lucru.

Povestea, tandră şi foarte simpatică, plină de gaguri, de replici spumoase şi de situaţii nostime, în buna tradiţie Disney, va cuceri pe toată lumea, cu mic, cu mare. Wall-E seamănă şi vorbeşte ca E.T, Eva chicoteşte ca o fetiţă poznaşă, lumea supertehnologizată a oamenilor de pe nava Axiom dă fiori (câtă risipă de inventivitate pe realizatori şi desenatori!!!!), iar morala – foarte "verde" – este exact semnalul de alarmă potrivit.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!