The Hurt Locker – Echipa de foc (The Hurt Locker)

http://www.thehurtlocker-movie.com/

http://www.imdb.com/title/tt0887912

Descriere

Nominalizat la nu mai puţin de nouă premii Oscar, filmul regizoarei Kathryn Bigelow este despre războiul din Irak.

Forţaţi să facă parte dintr-un joc de-a şoarecele şi pisica deosebit de periculos, membrii unei echipe de elită specializată în dezamorsarea bombelor trebuie să funcţioneze perfect într-un oraş în care oricine este un potenţial duşman, iar fiecare obiect poate fi o bombă mortală.

Sergentul William James, expert în dezamorsarea bombelor, este detaşat în Irak pentru a-i lua locul camaradului său, Matt Thomson, un vechi membru al echipei care fusese ucis de o bombă artizanală. Nu doar că James este un genist desăvârşit, ci pe deasupra el iubeşte la nebunie ceea ce face. El se alătură unei companii care mai are de stat în război doar 39 de zile. Pentru Sanborn şi Eldridge, doi dintre subordonaţii lui James, vor fi 39 de zile deosebit de lungi, pentru că stilul lor este total diferit de cel al noului lider. James pare a fi total neînfricat, dezamorsează fiecare bombă cu o satisfacţie nebună, iar siguranţa echipei sale pare a fi ultima lui grijă. Pe de altă parte, Sanborn este foarte riguros, îşi cunoaşte foarte clar atribuţiile şi rolul în echipă, şi se aşteaptă ca şi ceilalţi soldaţi să ştie la fel de bine toate aceste lucruri. Eldridge este foarte nesigur şi debusolat, îngrijorat în permanenţă că o greşeală pe care ar putea să o facă ar putea duce la moartea unui civil nevinovat, sau a unui coleg.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!