Terminatorul 2: Ziua judecăţii (Terminator 2: Judgment Day)

Descriere

Cu zece ani în urmă, din viitor a venit o Maşină de Ucis pentru a-l omorî pe încă nenăscutul John Connor. Dar ea a dat greş. În 1991, Maşina va încerca din nou. Nu e nimic personal şi de data asta sunt două. Făcute la fel, acelaşi model, dar fiecare cu altă misiune.

În anul 2029, un computer numit Skynet luptă împotriva unui grup de rezistenţă uman, asta după ce în 1997 distrusese aproape tot Pământul. Skynet a găsit o cale pentru a trimite înapoi în timp câţiva războnici, numiţi Terminatori. Au trecut zece ani de când Sarah Connor a fost ţinta unui cyborg venit din viitor. Acum fiul ei, John, viitorul şef al rezistenţei, este ţinta unui cyborg mult mai periculos decât primul. Dar, de data aceasta, un Terminator reprogramat este trimis să-l protejeze pe adolescent. Şi întrebarea este… Pot ei să învingă un cyborg din metal lichid care poate lua orice formă doreşte?

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!