Războiul stelelor – Întoarcerea lui Jedi (Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi)

Descriere

În acest al treilea episod al seriei SF Star Wars, cei trei neînfricaţi războinici ai spaţiului cosmic, Luke Skywalker (Mark Hamill), Prinţesa Leia (Carrie Fisher) şi Han Solo (Harrison Ford) sunt prizonierii grotescului Jabba the Hut. Cu ajutorul lui Landro Calrissian (Billy Dee Williams), faimoşii eroi reuşesc să scape pentru a-şi îndeplini nobila lor misiune, aceea de a distruge definitiv maleficul Imperiu Stelar condus de diabolicul Darth Vader (corpul lui David Prowse, vocea lui James Earl Jones).
Acesta a intrat în posesia unei nave spaţiale care îl face practic invincibil şi care îi permite să-şi lichideze cu uşurinţă adversarii.
După o întâlnire cu mentorul său spiritual, Yoda, Luke descoperă cu surprindere că Leia este sora sa geamănă. Mai mult, cei doi devin din ce in ce mai încredinţaţi că au potenţialul unor cavaleri Jedi, capabili să extermine definitiv infamul Imperiu. Bineînţeles că puţin ajutor nu strică, astfel că celor doi fraţi şi lui Han Solo li se alătură o gaşcă nebună de creaturi pitice de pe planeta Endor.
Excelent primit de către public, Războiul Stelelor – Întoarcerea lui Jedi a avut încasări de peste 250 milioane de dolari.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!