Ratatouille

http://disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/ratatouille/

http://www.imdb.com/title/tt0382932

Descriere

Toată viaţa lui, Remy a avut un extraordinar simţ al mirosului şi un vis cu totul neobişnuit pentru un şobolan: să gătească într-un restaurant rafinat. Fără a se lăsa întors din drum de evidenta problemă a reuşitei un şobolan în universul unei profesii care urăşte cel mai mult rozătoarele, ca să nu mai pomenim de familia care îl îndeamnă să se mulţumească doar cu obişnuitul stil de viaţă "pe mormanul de gunoi", Remy îşi vede de visurile sale, pline de flambé-uri şi sauté-uri. Dar când ajunge efectiv într-un restaurant parizian devenit celebru datorită eroului său culinar, Auguste Gusteau, – a cărui mantră, "oricine poate să gătească", a devenit sursa de inspiraţie a vieţii lui Remy – , el descoperă în scurt timp că poate fi extrem de periculos să fii descoperit în bucătărie, dacă ai mustăţi şi coadă. Şi tocmai când visurile lui Remy par gata să se destrame, el descoperă exact lucrul de care avea nevoie: un prieten care să creadă în el.

Este vorba despre băiatul care strânge gunoiul din restaurant, un tip sfios, marginalizat şi pe cale să fie concediat. Acum, pentru că nu mai au nimic de pierdut, Remy şi Linguini formează un parteneriat extrem de puţin probabil, în care corpul stângaci al lui Linguini este îndrumat de creierul creator al lui Remy, întorcând Parisul pe dos şi conducându-i pe un drum incredibil, cu răsturnări de situaţie comice, evoluţii emoţionante şi cele mai neverosimile momente de triumf, pe care niciunul dintre ei nu şi le-ar fi putut imagina fără celălalt.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!