Povestea jucăriilor (Toy Story)

http://www.pixar.com/featurefilms/ts/

http://www.imdb.com/title/tt0114709

Descriere

Toy Story este un film despre viaţa secretă a jucăriilor care prind viaţă atunci când nu sunt văzute de oameni.

Woody este o păpuşă cowboy care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băieţel pe nume Andy, câştigând astfel statutul de jucărie preferată şi devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării. Din nefericire, autoritatea îi este ameninţată de Buzz Lightyear, cosmonautul electric, care din momentul în care intră în camera lui Andy încearcă să instaureze o nouă ordine. În afară de faptul că nu-l poate înghiţi pe cowboy, Buzz mai crede că este real, că el poate să zboare cu adevărat.

Cei doi se suportă cu greu, iar într-o zi, când ajung la capătul răbdărilor, se iau la bătaie. În timpul confruntării, Buzz cade pe fereastră. Woody este acuzat de toate jucăriile că l-a ucis şi, vinovat, porneşte degrabă în căutarea lui. Însă odată ieşiţi din casă, cei doi vor trece prin tot felul de peripeţii căci drumul de întoarcere este mult mai greu. În ciuda diferenţelor, cei doi îşi unesc forţele pentru a regăsi drumul spre camera lui Andy şi a înfrunta toate piedicile, descoperind astfel şi sensul unei frumoase prietenii.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!