Pentru câţiva dolari în plus (For a Few Dollars More)

Descriere

Omul fără nume s-a întors… Omul în negru aşteaptă… Este un arsenal umblător: atacă şi omoară ! Doi bărbaţi, doi vânători de recompense, se îndreaptă spre un oraş din vest pentru a-l captura pe Indio, un ucigaş fugit din închisoare. Unul dintre ei este Omul fără nume, stăpân pe sine, "mortal", iute în mânuirea armei şi interesat doar de recompensă. Celălalt este colonelul Mortimer ce caută să răzbune moartea surorii lui. Cei doi nu prea au încredere unul în celălalt, dar au stabilit ca Omul fără nume să se infiltreze în banda lui Indio şi să-l atragă într-o capcană. Indio devine bănuitor şi într-o confruntare îi capturează pe cei doi. Dar cei doi vor reuşi să ducă la bun sfârşit ceea ce aveau de făcut.

"Spiritul înzestrat şi ascuţit al lui Sergio Leone îl serveşte în structuarea dramatică a acţiunii, aplecându-se cu fervoare asupra detaliilor de gestică atât de revelatoare pentru caracterizarea oamenilor Vestului. Este în aceasta un rafinament de înţelegere care în filmul de faţă invită, dincolo de momentul fatal şi irevocabil al uciderii, făptuită cu sânge rece, la o cunoaştere adâncită, expresivă, pitorească." – Eugen Atanasiu – 1968 (România liberă)

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!