Pas în doi (Pas în doi)

Descriere

Un oraş cu parc, cu pod, cu străzi. O uzină. Un bloc de nefamilişti. O noapte la discotecă. Doi prieteni, mai apropiaţi ca fraţii, care muncesc împreună, stau în aceeaşi cameră, cântă împreună. Unul – delicat, inimă largă, generos şi timid, celalalt – cu o carismă specială, irezistibil, diferit de alţii. Primul se îndrăgosteşte fără speranţă de o femeie care îşi creşte singură copilul. Celălalt pare să se îndrăgostească de o tânără frumoasă, până când se îndrăgosteşte de iubita prietenului, iar aceasta îi răspunde cu aceeaşi dragoste. El continuă să le iubească pe amândouă, pentru că în fiecare vede altceva. Unde se termină adevărul şi începe minciuna? Unde se termină prietenia şi începe dragostea? Şi, mai ales, în fuga după fericire, totul este permis?

Cu detaşare şi ironie, pe fondul muzicii lui Adrian Enescu şi al jocului eroilor filmului, Dan Piţa reuşeşte să construiască, pentru prima dată în filmul românesc, o veridică şi pasionantă poveste în mediul muncitoresc, în care tinerii au păcate şi preocupări extraprofesionale.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!