Ilustrate cu flori de câmp (Ilustrate cu flori de cîmp)

Descriere

Laura, o tanara bucuresteanca indragostita de un arhitect traieste impreuna cu acesta timp de sase luni o poveste de dragoste. Cand ingenua si increzatoarea Laura ramane insarcinata, barbatul, insurat fiind, ii propune sa avorteze pana se vor rezolva problemele sale familiale. Acesta ii da si o adresa a unei femei ce face pe ascuns avorturi, Didina, cunoscuta ca Nasa / moasa dintr-un orasel , la cativa kilometri de Bucuresti. 
Laura vrand sa-i ofere timpul necesar in vederea divortului, iubitului sau si sigura ca dupa acest avort viata isi va relua cursul obisnuit pleaca la adresa primita. In gara este intampinata de Irina, fiica "intermediarei" care o conduce spre casa unde va avea loc avortul. Pe drum cele doua tinere se imprietenesc si odata ajunse in locuinta Irinei, aceasta la randul ei indragostita de Victor, un marinar credincios si bun, va incerca sa o determine pe Laura sa renunte la avort. Dar, in pauza unei nunti , in care era nasa, apare moasa in casa si impreuna cu batrana intermediara incep sa-i dea chinina Laurei si sa o pregateasca de avortul, pe vremea aceea interzis. Dupa ce pleaca cele doua "felcerite", Laura moare si se declanseaza drama.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!