Dulcea saună a morţii (Alone Versus Myself)

Descriere

Un puscãrias celebru, Paraschiv, zis “Lama” (Gheorghe Dinicã), cu 28 de ani de detentie la activ, dar si agent acoperit sub regimul comunist, primeste o nouã “sarcinã”, de la vechi “prieteni” care îl au la mânã. El trebuie sã accepte sã fie din nou închis, pentru cã cel pe care trebuie sã îl omoare, tânãrul “Litera” (Florian Ghimpu), se aflã în puscãrie.

“Lama” îsi dã seama cã “Litera” trebuie sã moarã pentru cã poate depune mãrturie împotriva unor oameni “sus-pusi”, pe care, întâmplãtor, în zilele Revolutiei, împreunã cu prietena lui (Dana Rogoz), i-a vãzut mutând dintr-un sediu “conspirativ” uriase sume de bani în valutã. Între cei doi puscãriasi se leagã însã o prietenie aparte, astfel încât “Lama”, desi obisnuit sã ucidã cu sânge rece, fãrã a pune întrebãri celor care l-au angajat, nu pare sã vrea sã îsi ducã la îndeplinire misiunea. Mai mult decât atât, el va încerca sã îl ajute pe tânãr, riscându-si propria libertate, chiar propria viatã.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!