Domnişoara Christina

http://www.domnisoarachristina.ro/

Descriere

Domnișoara Christina este un thriller psihologic, ecranizare a prozei fantastice omonime de Mircea Eliade.

Tânărul pictor Egor Pașchievici soseste împreuna cu Sanda, iubita lui, la conacul ei de la moșie. Aici o cunoaște pe doamna Moscu, mama ei, și pe Simina, sora mai mică, precum și pe Nazarie, un profesor de istorie care face cercetări arheologice în zonă. Cele trei o venerează pe domnișoara Christina, sora mai mare a doamnei Moscu, ucisă în urmă cu 30 de ani în împrejurări neclare în timpul răscoalelor de la 1907.

Curând după ce Egor vede tabloul domnișoarei Christina, el se simte atras de ea într-un fel inexplicabil. Domnișoara Christina îi apare lui Egor în vis, dar nu numai. Ea este trezita misterios la viață prin ritualuri ciudate de doamna Moscu și Simina. Domnișoara Christina se îndrăgostește de Egor, în schimb Sanda devine din ce în ce mai bolnavă, iar boala ei pare sa fie în directă legătură cu întruparea Cristinei.

Nazarie are teoria lui despre domnișoara Christina. Cercetând spusele sătenilor el crede ca ea este un strigoi care bântuie locul.

Pentru a o salva pe Sanda a cărei stare devine critică, Egor se hotărăște să o înfrunte pe Christina.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!