Dimineţile unui băiat cuminte (Diminetile unui baiat cuminte)

Descriere

După absolvirea liceului şi eşecul la concursul de admitere la facultate, tânărul Vive (Dan Nuţu) părăseşte casa părintească, pentru a-şi gasi un drum în viaţă şi a-şi afirma independenţa.

El iese cu un prieten de şcoală, Romache, şi petrec împreună cu o fată, poreclită de ei, Blonda. Tatăl lui Vive este supărat pe fiu, pentru că nu are aspiraţii. Viaţa lui Vive este doar serviciu, somn, ieşiri în oraş, somn. Disputele tată-fiu se înteţesc deşi mama lui Vive încearcă să le aplaneze. Vive decide să renunţe la această viaţă monotonă. Pleacă pe un şantier. Acolo se adresează lui nea Bontea care-l angajează. Acolo îl va cunoaşte pe Fane. Între timp, ochii lui văd o fată frumoasa, Mariana, care se pare că nutreşte şi ea anumite sentimente faţă de el. Acesta o remarcase încă din prima zi. Vive este funcţionar, se ocupă de protecţia muncii. Deşi pare că totul îşi urmează cursul normal al unei vieţi, psihicul omenesc şi neprevăzutul pot aduce schimbări…


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!