Deasupra tuturor (Up)

http://adisney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/up/

http://www.imdb.com/title/tt1049413

Descriere

Delicios desen animat despre aventurile unui vânzător de baloane. Când e pe punctul de a fi evacuat din propria casă, ursuzul bătrânel decide că e mai bine pentru toată lumea dacă el dispare. Aşa că umflă sute de baloane şi casa se desprinde de pe locul ei şi îl poartă spre înălţimi, acolo unde nu mai există legi, reguli, convenţii sociale.

Însă pe verandă stătea un mic cercetaş, care pleacă astfel fără vrere în călătoria vieţii, tocmai în America de Sud.

Călătoria celor doi într-o lume pierdută, în care întâlnesc personaje bizare, exotice şi surprinzătoare, este plină de aventuri hilare, emoţie şi o imaginaţie debordantă.

"Filmul este un omagiu adus vieţii, iar întâlnirea a două suflete este întotdeauna mult mai dulce decât izolarea unuia singur." – Ed Asner, Vocea lui Carl "Deasupra tuturor" este al zecea film al echipei Disney-Pixar şi primul lung-metraj al studioului lansat în Disney Digital 3D.

Acest film deschide o întreagă nouă epocă de posibilităţi extraordinare pentru studioul de animaţie care a prezentat cinefililor primul lung-metraj animat pe computer, în urmă cu 14 ani, iar acum este recunoscut în această branşă pentru extraordinarul său stil de a spune poveşti, ca şi pentru măiestria tehnică şi atenţia faţă de detalii.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!