Cu ochii larg închişi (Eyes Wide Shut)

http://eyeswideshut.warnerbros.com/

http://www.imdb.com/title/tt0120663

Descriere

"Eyes Wide Shut" este adaptarea unei nuvele a scriitorului vienez Arthur Schnitzler, contemporan cu Freud, preocupat şi el de "acest obscur obiect al dorinţei". Traumnovelle este titlul romanului care s-a transformat în ”Eyes Wide Shut/Cu ochii larg închişi”, tulburătorul film al lui Stanley Kubrick, pe care maestrul nu a mai apucat să îl vadă în forma lui finală. Fidel nuvelei lui Schnitzler, Kubrick a transpus totuşi acţiunea din Viena sfârşitului de secol XIX în New York-ul sfârşitului anilor ’90, convins fiind că relaţia bărbat – femeie nu s-a schimbat cu nimic în esenţă.

William Harford (Tom Cruise) este un doctor de succes, care se bucură de toate avantajele unei vieţi luxoase şi lipsite de griji alături de frumoasa lui soţie, Alice (Nicole Kidman). William şi Alice au de nouă ani o căsnicie fericită, dar totul se va schimba în cuplul lor când, întorşi acasă după o petrecere de Crăciun, încep să vorbească despre fanteziile lor erotice cele mai intime şi William află cu stupoare că fanteziile lui Alice nu se referă deloc la el, ci la un ofiţer de marină pe care ea l-a văzut odată în treacăt.

Tulburat de mărturisirea soţiei lui, William pleacă derutat de acasă pentru a-şi limpezi gândurile, dar plimbarea lui se transformă într-o adevărată incursiune în lumea obscură a dorinţelor erotice, populată de personaje bizare şi periculoase.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!