Crucea de piatră – ultimul bordel

Descriere

La 21 decembrie 1949, de ziua lui I.V. Stalin, cei aflati la putere au decis desfiintarea caselor de toleranta. Aceasta miscare a fost sustinuta de toate mijloacele de propaganda care existau la vremea respectiva. Filmul reda ultimele ore ale stabilimentelor si munca de convingere care are loc de la om la om. Cand vorba buna nu mai da rezultatele scontate, intra in scena practicile mult mai dure, precum delatiunea, santajul, si chiar forta brutala.

Desfiintarea caselor de toleranta vrea sa fie un cadou oferit "tovarasului Stalin" de catre puterea comunista de dupa Al Doilea Razboi Mondial.  In acest sens, partidul apeleaza la tovarasul Puzderie (Gheorghe Dinica), care insa inainte de a trece la fapte are grija sa profite de placerile vietii. Filmul reda cu mult umor felul in care s-a realizat aceasta "revolutie" in Bucuresti, insistand asupra "muncii de convingere" specifica regimului cu fiecare "client" in parte.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!