Compania Monştrilor (Monsters, Inc.)

Descriere

Această nouă aventură animată creată ingenios pe calculator este cel mai nou film al studiourilor Walt Disney şi Pixar (după "Toy Story", "A Bug’s Life" şi "Toy Story 2") şi cel de-al doilea film de mare succes din seria celor cinci produse în asociere de cele două studiouri.

Monstropolis este casa unei populaţii de monştrii de toate formele şi mărimile. Sursa lor de putere sunt ţipetele oamenilor, iar fabrica cea mai mare de produs ţipete din oraş este Compania Monştrilor. Din inventarul vast al fabricii o echipă de monştrii de elită intră de dincolo de "uşile dulapului" în lumea reală, în special noaptea, ca să sperie copii şi să adune ţipetele lor. Ceea ce face ca treaba să fie şi mai grea e faptul că monştrii cred că copiii sunt toxici şi contactul cu ei va fi catastrofic. Directorul Executiv al companiei, Henry J. Waternoose, este pus în faţa unei crize de energie datorită faptului că acum copiii nu se mai sperie la fel de uşor cum se speriau în trecut. totul se schimbă odată cu venirea în lumea lor a micuţei fetiţe Boo. Filmul este o piesă strălucitoare de divertisment cu personaje memorabile şi situaţii hilare. Publicul o să îndrăgească imaginaţia nestăvilită şi amuzantă de care dă dovadă acest film şi o să şi-l amintească pentru mult timp.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!