Cocoşul decapitat (The Beheaded Rooster)

Descriere

In anii celui de-al doilea razboi mondial (1941-1944), tihna orasului Fagaras din inima Ardealului se destrama, prieteniile se rup, dusmaniile rabufnesc. Felix Goldschmidt este fiul unor intelectuali burghezi, citit si cultivat, generos si idealist, framantat de dilemele si prefacerile specifice pubertatii. Hans Adolf Bediner, “proletarul” filmului, fiul cosarului din oras, este un tanar cu puternice complexe sociale, patruns de ideologia nazista, pentru care este gata sa-si sacrifice fara scrupule prietenii.
Cocosul Decapitat este realizat dupa bestsellerul in limba germana al scriitorului sas Eginald Schlattner, fiind o coproductie romano-germano-maghiaro-austriaca, realizat cu sprijinul CNC, SRTV, Televiziunii germane BR, al televiziunii austriace ORF , al canalului european ARTE, precum si cu sprijinul Fondului pentru Coproductii Europene Eurimages.


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!