Cartierul chinezesc (Chinatown)

Descriere

Hollis Mulwray este un proprietar de pământuri din California. Ida Sessions se dă drept Evelyn, aşa-zisa soţie a lui Hollis, îl angajează pe JJ Jake Gittes, un detectiv particular ce-şi scotea banii urmărind soţi şi soţii infideli, să-i prindă în flagrant delict. Jake îl fotografiază pe Hollis cu o tânără femeie.

Nu peste mult timp Hollis este găsit mort spunându-se că s-a sinucis. Jack îşi dă seama că a fost folosit şi se decide să facă cercetări şi să afle adevărul. Încetul cu încetul Jake descoperă mult mai multe decât se aştepta. Jake scoate la iveală un plan pentru a cumpăra ieftin, pământuri şi ape, şi de a le revinde cu milioane de dolari. În spatele acestei afaceri se află Noah Cross, tatăl lui Evelyn şi fostul partener de afaceri al lui Hollis. Jake se implică din ce în ce mai mult fiind însă nedumerit de interesul manifestat de către Evelyn şi Noah Cross pentru fata cu care fusese văzut Hollis. Nimic nu părea fi ceea ce este, nici soţia, nici afacerea şi nici măcar sinuciderea.

Video, preliminar, trailer


Filmul nu este o partajare video, descărcare video sau un site torrent, însă filmul este de obicei o previzualizare a filmelor, nu a întregului film!